Älgkött till hemkörning i Stockholm

Med matkärlek från Norrland till din tallrik i Stockholm

Norrdelikatesser drivs av Anders Nordström, med 20 års erfarenhet i branschen där kvalitet och närhet till miljön alltid varit givna ledord. Med norrländskt lugn ser han till att du får det bästa som Norrland kan erbjuda i matväg till dina grytor i Stockholm. Från renkött och kött från björn, älg, tjäder, orre och järpe till viltfångad fisk. Från mandelpotatis till skogens guld i form av hjortron, rödaste lingon och blåaste blåbär. Vi har även löjrom från Kalix.

Utbudet varierar självklart efter säsong och tillgång, det bästa för miljö och natur ger bästa möjliga matupplevelse på ditt middagsbord. Du garanteras alltid en ren och smakrik tilldragelse när du beställer Norrlands delikatesser för hemleveras från Norrdelikatesser. Unika smakupplevelser direkt till din dörr, det kan inte bli enklare och godare än så.

Alla varor levereras fritt inom Storstockholm, vi har ingen fysisk butik utan du beställer enkelt genom vår webbsida, via telefon eller mail. Vare sig du är privatperson eller vill beställa som företag och restaurang är du varmt välkommen med frågor kring våra välsmakande, vilda, norrländska delikatesser och beställningar av desamma!